Forum
Notice: Indirect modification of overloaded property Zend_View::$posts has no effect in /home/users/liberty/stage.cz/app/views/DiscussionForumModule-main.php on line 87
| Uživatel | Téma |
|---|---|
|
06.11.2008 18:27:30 |
Firefox. Děje se mi ale poslední dobu to, že když mám spuštěnou jednu aplikaci, jakože si např prohlížím stage.cz, tak nemůžu spustit novou aplikaci a prohlížet si zároveň např myspace, apod. Musím prostě zadat novou adresu. Na jiných profilech a na mailu mě ale vše funguje jinak v pohodě (přihl. jména a hesla)... Dvoje webovky (pokud nejde o jedno okno, tedy kliknutím na odkaz) si zároveň prohlížet nemůžu. Používám QIP a nedávno sem se zbavoval všeho, co mělo něco společnýho s ICQ. Od té doby se mi tu dějou zvláštní věci... |
|
06.11.2008 13:25:02 |
Ahoj, autoplay s tím nesouvisí, momentálně neni aktivní u nikoho - viz http://www.stage.cz/backstage/72/ Na to přihlašování se ještě podíváme, je to fakt záhada.. V jakým to zkoušíš v prohlížeči? Explorer a Firefor by měly určitě fungovat.. |
|
05.11.2008 23:50:46 |
jo a ještě je zvláštní, že sem tam měl nastavenej autoplay na určitej track a teď to při vstupu na můj profil automaticky nehraje, musím ho spustit ručně. Nevím ale, jestli to nějak spolu souvisí, tyto trable :-( |
|
05.11.2008 19:54:21 |
Tyjo, už si fakt připadám, jak dement, zkouším to pořád dokola, jestli někde nedělám chybu, ale myslím, že jsem vyčerpal všechny možnosti. Na mail mi to heslo došlo ok, dík moc, shoduje se to s tím, co jsem používal vždycky. Pro klicku na přihlášení napíšu mail, pak to heslo, dám přihlásit a nic. Tam, kde by měl bejt název kapely, nebo prostě naše jméno, je pořád přihlásit a když najedu do Můj Profil, taxe to chová, jakobych nebyl registrovanej. Úplně mě to ignoruje :-) prosím, S.O.S. ;-) |
|
05.11.2008 14:28:20 |
To Žižka: Neni zač, jsem rád, že to funguje :) Příspěvek s přihlašovacím emailem jsem smazal.. To Pluto: Napadá mě jen, jestli nezadáváš špatné heslo.. Mělo by ti přijít na email vv.pluto@centrum.cz, tak to pls ještě vyzkoušej. |
|
04.11.2008 15:08:06 |
valishadmin: http://www.stage.cz/hysteria/ děkuji za ochotu. |
|
04.11.2008 00:37:26 |
Zadal jsem mail, svoje heslo, ale nepřihlásilo mě to. Tzn, že když jsem klikl na Můj Profil, abych ho mohl aktualizovat, tak mi to vyhodilo proč je dobrý se zaregistrovat a možnost to udělat :-) Na nic to ale nereaguje, ani na jméno, ani na mail. Je nějaký další řešní? Díky. |
|
03.11.2008 09:45:55 |
Ahoj, je potřeba zadat email, který jste použili pro registraci. U Pluta to je vv.pluto@centrum.cz To žižka: Jaké je URL, nebo nick tvého profilu? |
|
02.11.2008 17:03:32 |
P:S.: www.stage.cz/pluto |
|
02.11.2008 16:51:00 |
Čau, mám stejnej problém, nedá se normálně přihlásit, prostředí je jiný a po zadání jména a hesla to nabízí registraci, apod.... Co s tím, prosím? Díky. Pluto |