Forum
Notice: Indirect modification of overloaded property Zend_View::$posts has no effect in /home/users/liberty/stage.cz/app/views/DiscussionForumModule-main.php on line 87
| Uživatel | Téma |
|---|---|
|
22.09.2008 21:21:56 |
Toto leto som bola na jednom menšom festivale, ktorý nebol moc dobre zorganizovaný. Festivalový areál, do ktorého patril aj kemping sa otváral necelú hodinu pred prvým koncertom, takže keď začínala hrať prvá kapela, všetci ešte len prichádzali, alebo rozkladali stany. Ale práve prvá kapela, aj keď nie je ešte veľmi známa, je moja obľúbená, tak som nechala ostatných rozkladať a ja som bežala na koncert. Dobehla som tesne pred začiatkom a divila som sa, že pod pódiom nikto nie je. Kapela chvíľu čakala, ale nakoniec začali hrať, aj keď počas prvých troch pesničiek len pre mňa. Potom prišla moja partia a o chvíľu hudba pritiahla ešte niekoľko skupiniek, ale keď začalo pršať, všetci išli počúvať pod striešky. A zase som zostala sama. Ale vôbec mi to nevadilo. Vychutnávala som si, že hrajú len pre mňa. Kapela mi zahrala vždy tú pesničku, ktorú som si pýtala a nakoniec hrali jeden slaďák, ktorý mi venovali. Po koncerte prišli za mnou, rozprávali sme sa, pozvali ma na pivo a doteraz si píšeme cez mail. |