Forum
Notice: Indirect modification of overloaded property Zend_View::$posts has no effect in /home/users/liberty/stage.cz/app/views/DiscussionForumModule-main.php on line 87
| Uživatel | Téma |
|---|---|
|
22.09.2008 20:14:22 |
Najbláznivejšiu festivalovú príhodu som zažila minulý rok na jednom menšom slovenskom metalovom festivale. Po prežúrovanej noci a stále trochu pod parou moja kamarátka dostala náhlu potrebu ísť sa poprechádzať. Skoro všetci ešte spali, takže areál bol prázdny. Využili to securiťáci a tiež si asi išli trochu pospať. Keď sme tak podnapité prechádzali okolo úplne nestráženej V.I.P. zóny, neodolali sme a prešmykli sme sa dovnútra. Hneď sme sa začali rozhliadať, či neuvidíme našu obľúbenú kapelu a pri plote neďaleko od nás sme zbadali dlhú dodávku s jej názvom na boku. Išli sme ju preskúmať bližšie, či nenájdeme nejaký suvenír, alebo dokonca nestretneme člena skupiny. Ale ako sme ju nenápadne obhliadali, uvideli sme oproti nám strateného securiťáka. Nemohli sme skryť, že nemáme V.I.P. náramky, lebo sme mali obidve krátke rukávy, tak sme sa nenápadne odpratali za dodávku. A tam sme naozaj stretli dvoch členov kapely. Stáli vedľa seba, tvárou k plotu na nás prekvapene pozerali a vykonávali „rannú toaletu“. To nás na moment zaskočilo a zostali sme len nemo zízať. Zrazu sme za nami začuli zvuk otvárajúcich sa posuvných dverí. Vyplašene sme sa otočili a uvideli sme otvorené dvere dodávky. A vo dverách bol spevák (metalový drsňák, ktorý sa nám obidvom páčil) ešte v pyžame, celý strapatý a rozospatý. Odhodil plechovku od piva a zavrel. Vôbec si nás nevšimol. Vtedy som sa spamätala, drgla som do kamošky, vyjachtala som “pardon” a chcela som odísť . Ale ona sa ešte zohla, zodvihla plechovku od piva – na pamiatku a bežala preč. Tak rýchlo ako sa dalo sme vybehli z V.I.P. zóny, spadli sme na zem a nemohli sme prestať smiať sa. Potom sme sa tak hanbili, že sme sa počas koncertu držali v zadných radách, aby nás nebolo s pódia vidieť. |