Forum

Notice: Indirect modification of overloaded property Zend_View::$posts has no effect in /home/users/liberty/stage.cz/app/views/DiscussionForumModule-main.php on line 87
    Uživatel Téma
    honzaadmin

30.09.2008 21:50:21

honzaadmin

Důvodem nefunkčnosti bylo nevhodné bio o interpretovi, po úpravě bude profil zpřístupněn.
    beatboxmady

28.09.2008 15:47:54

beatboxmady

hmmm.......... Tohle neřeš taky se mi to stalo,je to asi než se to potvrdí,a pak totam budeš mít,když dáš HOME je tam nově založené kapely tam budeš mít svůj pokud sis ho založžila někdy před 2 dny :P:PP: jinak 4ever Hip-hop And Beat-box
    test

28.09.2008 13:08:50

test

Jen testuju forum
    DaNGeR

23.09.2008 19:51:02

DaNGeR

si proste p****
    DaNGeR

21.09.2008 12:42:38

DaNGeR

zajimalo by mě proč mi nejde muj z*****ý profil. vše sem dělal podle návodu na prcání svého dědy a stejně můj profil nikde není. když se přihlásím tak se prezentuje jako že je založen a všechny ty h**** ale nikde není tak by ch to rád vědel ale ještě víc mě s*** že mi nejde a ni smazat a založit nový na stejný email tak bych rád věděl jak s tímto profilem mám v*****..napište prosím podrobný manuál jak na to jinak si o vás utvořím mínění že jste homoklády..zdraví čokoládová víla s pěkně naprcaným tatíkem

Zpět

Přidat příspěvek
    * Povinné pole

Nové okno