Forum

Notice: Indirect modification of overloaded property Zend_View::$posts has no effect in /home/users/liberty/stage.cz/app/views/DiscussionForumModule-main.php on line 87
    Uživatel Téma
    mudvayner

19.08.2008 13:35:39

mudvayner

Moje příhoda se stala na festivalu Brutal A.ssault (systém cenzuruje) vol 12, tj. minulý rok. Den před začátkem festivalu se v kempu obvykle chlastá, a ani naše skupinka nebyla výjimkou . Pilo se opravdu všechno, co kdo měl, od piva přes zelenou, rum, whisky a vodku až po krabicový víno. Kolem 11. večer už jsme byli všichni značně a nevhodně nalitý. V tu dobu nás začal otravovat jeden vetřelec, což znamená klučík, kterej se k nám vetřel, nic nepřines a ožral se z našeho. Byl to takovej ten typ co je velkej drsoň, chlastá všecko, aby to bylo vidět...a taky ten typ co nic nevydrží. Když únavou z alkoholu kolem třetí ráno padl, já a můj kamarád T jsme se mu chtěli nějak pomstít, protože nebýt jeho, pili bysme ještě tak o hoďku dýl, bylo by totiž co. T vymyslel geniální plán. Jak tam tak vetřelec chrněl, nataženej na břiše, T mi přikázal, ať vetřelci stáhnu kalhoty a trenky. Obyčejně by mi to přišlo divný a moje čest a svědomí by mi to nedovolily, ale jak je člověk v náladě...udělal jsem, jak T poručil. On zatím někam odběhl. Během čekání na jeho návrat jsem si dal cígo a vyčkával...
    Pak se T zjevil, v jedný ruce rohlík, v druhý Smetanito a nůž. Láskyplně otevřel Smetanito od Želetavy, vytáhl nůž a začal mazat špičku rohlíku tlustou vrstvou.
    Když bylo namazáno, došlo mi, co zamýšlí udělat. Roztáhl jsem tedy vetřelci půlky a T mu zasouval tvrdý namazaný rohlík do pr*ele.
    Bylo dokonáno, smáli jsme se, ale ani to vetřelce neprobudilo z jeho opileckého spánku.
    Čekali jsme na ráno, až se vetřelec vzbudí a samozřejmě na jeho reakci.
    Když ta chvíle přišla, seděli jsme opodál a pozorovali ho.
    Promnul si oči, posadil se, a znejistil.
    Děs v jeho očích nikdy nezapomenu. Hned potom vyřkl větu " ku*va, já sem se snad včera pos*al!!!!"
    Vetřelec si hned potom šáhl do trenek a zděšení vystřídala úleva. "Dobrý to je jenom ňákej rohlík"
    Mě a T popadl záchvat smíchu, který jsme však profesionáně skryli.

Myšlenkový pochody některejch lidí asi nikdy nepochopím...

Vetřelec potom celý ráno běhal po kempu a všem nabízel k snídani namazanej rohlík.

Jo já vím, bylo to od nás svinský, ale sranda musí bejt, i kdyby na rohlík nebylo :o)

Zpět

Přidat příspěvek
    * Povinné pole

Nové okno