Forum

Notice: Indirect modification of overloaded property Zend_View::$posts has no effect in /home/users/liberty/stage.cz/app/views/DiscussionForumModule-main.php on line 87
    Uživatel Téma
    terezaadmin

23.07.2008 12:53:23

terezaadmin

Tak to je dobře :)
    mudvayner

22.07.2008 20:34:07

mudvayner

Opera 9.51 v pořádku. Díky ;)
    mudvayner

21.07.2008 16:59:22

mudvayner

Tak Firefox běží v pohodě, Opera zatím beze změny.
    terezaadmin

19.07.2008 22:48:47

terezaadmin

Ahoj,
    díky za upozornění.
    Kouknem na to:)
    Tereza Backstage
    mudvayner

14.07.2008 14:44:30

mudvayner

EDIT:

V Opeře 9.51 (nejnovější verze) se vyskytuje naprosto stejný problém jako ve Firefoxu.
    mudvayner

14.07.2008 14:06:29

mudvayner

Zdravím, přešel jsem z prohlížeče Firefox 2 na Firefox 3 a na profilu kapel (jinde se mi to zatím nestalo) mám problém s rolováním stránky. Například, pokud je v Blogu více článků, dostanu se na stránce nejníže po konec výřezu z Guestbooku, ale níž už se sjet nedá. Dalším problémem je, že pokud jsem ve FF 3 na záložce např. Vlivy, tak mi stále svítí jako aktivní záložka Biografie.

Připomínku mám také k mailboxu, ale ta už se netýká FF 3. Proč není možné v záložce Odeslané číst zprávy stejně tak, jak to lze v záložce Doručené?

Problém s Firefox 3 je zřejmě zatím ojedinělý, ale myslím si, že uživatelů Mozilly je mezi vašimi (našimi) návštěníky mnoho a velká část z nich přejde nebo přešla, tak jako já, na verzi Firefox 3.
    Zatím tedy administruji přes Operu, kde i v nové verzi zatím žádné problémy nevidím.

Děkuji za odpověď a snahu.

Zpět

Přidat příspěvek
    * Povinné pole

Nové okno