Forum
Notice: Indirect modification of overloaded property Zend_View::$posts has no effect in /home/users/liberty/stage.cz/app/views/DiscussionForumModule-main.php on line 87
| Uživatel | Téma |
|---|---|
|
07.07.2008 16:47:53 |
Vlastně ještě mě napadla jedna varianta.Já mám internetového zřizovatele T-Mobile a internet 4G a každý den se připojuju na internet znova asi 2x (při každém novém připojení mám jinou IP Adresu) a náš profil kontroluji kvůli příspěvkům a kvůli nastavení.Nemůže toto být ve vašich statistikách bráno jako podvod?!Protože pokud ano taky tedy netuším jak mám náš profil dále administrovat, když by to bylo bráno jako podvod. |
|
07.07.2008 16:41:58 |
Podvodné přístupy??....Prosím můžete nám poradit něco jak se příště tomuto vyvarovat??...To už je podruhé co nás upozorňujete, ale nikdo ze členů skupiny toto nedělá úmyslně.Co kdyby nastala varianta, že v tom má prsty někdo kdo nás nemá v lásce a my potom musíme snášet takové následky.Jestli se tyto přístupy dějou z trvalé IP adresy tak vás prosím o jejich přístupové zablokování.A minulý a předminulý měsíc kdy jsme měli tak vysoký počet přehrání s tím souvisí reklama, kterou jsme měli v podobě odeslání velkého počtu emailů ze serveru www.warezator.com a to přece není podvod.Se serverem Stage.cz který nám už toho tolik poskytnul bysme si rádi udrželi dobré vztahy a nechceme zde přijít o profil.Jinak děkujeme za odpověď a za opětovné zprovoznění profilu =) |
|
07.07.2008 16:03:11 |
Dobrý den, minulý měsíc byly mezi návštěvami Vašeho profilu zaznamenány podvodné přístupy z generátorů návštěvnosti. Takové zjištění může vést až k úplnému odstranění profilu ze serveru stage.cz, nebo jeho jiné diskvalifikaci. Jelikož má ale Vaše kapela i vysoký počet standardních přístupů od svých fanoušků, rozhodli jsme se pouze k dočasnému pozastavení načítání počtu přehrání. Nyní se vám již opět přičítají přehrání od reálných návštěvníků. |
|
07.07.2008 09:53:00 |
Dobrý Den, prosím rád bych upozornil opětovně i po osobním psaní vzkazu administrátorům na to, že už hruba od poloviny minulého měsíce se nám přestali na našem profilu http://www.stage.cz/-blackwhiteside-/ započítávat přehrání našich songů do hitparády TOP10.Zvedá se pouze celkový počet přehrání, nikoliv však přehrání u songů jednotlivě, které nám dávají možnost dostat se do hitparády TOP10, rozšířit si playlist a dostat do prodeje nové songy.Se společností od ProWideMedia, která nám zprostředkovává v katalogu T-zones nebo T-play prodej našich skladeb máme uzavřenou obchodní smlouvu a jak tedy máme prodávat, když se ani nemůžeme ukázat?!Prosím administrátory ZNOVU, aby prozkoumali tento problém,pokud možno vyřešily jej a poslali mi sem do fóra nebo osobně na profil odpověď. Děkuji předem Zástupce BWS |