Forum

Notice: Indirect modification of overloaded property Zend_View::$posts has no effect in /home/users/liberty/stage.cz/app/views/DiscussionForumModule-main.php on line 87
    Uživatel Téma
    freezer15

07.07.2008 16:47:53

freezer15

Vlastně ještě mě napadla jedna varianta.Já mám internetového zřizovatele T-Mobile a internet 4G a každý den se připojuju na internet znova asi 2x (při každém novém připojení mám jinou IP Adresu) a náš profil kontroluji kvůli příspěvkům a kvůli nastavení.Nemůže toto být ve vašich statistikách bráno jako podvod?!Protože pokud ano taky tedy netuším jak mám náš profil dále administrovat, když by to bylo bráno jako podvod.
    freezer15

07.07.2008 16:41:58

freezer15

Podvodné přístupy??....Prosím můžete nám poradit něco jak se příště tomuto vyvarovat??...To už je podruhé co nás upozorňujete, ale nikdo ze členů skupiny toto nedělá úmyslně.Co kdyby nastala varianta, že v tom má prsty někdo kdo nás nemá v lásce a my potom musíme snášet takové následky.Jestli se tyto přístupy dějou z trvalé IP adresy tak vás prosím o jejich přístupové zablokování.A minulý a předminulý měsíc kdy jsme měli tak vysoký počet přehrání s tím souvisí reklama, kterou jsme měli v podobě odeslání velkého počtu emailů ze serveru www.warezator.com a to přece není podvod.Se serverem Stage.cz který nám už toho tolik poskytnul bysme si rádi udrželi dobré vztahy a nechceme zde přijít o profil.Jinak děkujeme za odpověď a za opětovné zprovoznění profilu =)
    valishadmin

07.07.2008 16:03:11

valishadmin

Dobrý den, minulý měsíc byly mezi návštěvami Vašeho profilu zaznamenány podvodné přístupy z generátorů návštěvnosti. Takové zjištění může vést až k úplnému odstranění profilu ze serveru stage.cz, nebo jeho jiné diskvalifikaci. Jelikož má ale Vaše kapela i vysoký počet standardních přístupů od svých fanoušků, rozhodli jsme se pouze k dočasnému pozastavení načítání počtu přehrání. Nyní se vám již opět přičítají přehrání od reálných návštěvníků.
    freezer15

07.07.2008 09:53:00

freezer15

Dobrý Den, prosím rád bych upozornil opětovně i po osobním psaní vzkazu administrátorům na to, že už hruba od poloviny minulého měsíce se nám přestali na našem profilu http://www.stage.cz/-blackwhiteside-/ započítávat přehrání našich songů do hitparády TOP10.Zvedá se pouze celkový počet přehrání, nikoliv však přehrání u songů jednotlivě, které nám dávají možnost dostat se do hitparády TOP10, rozšířit si playlist a dostat do prodeje nové songy.Se společností od ProWideMedia, která nám zprostředkovává v katalogu T-zones nebo T-play prodej našich skladeb máme uzavřenou obchodní smlouvu a jak tedy máme prodávat, když se ani nemůžeme ukázat?!Prosím administrátory ZNOVU, aby prozkoumali tento problém,pokud možno vyřešily jej a poslali mi sem do fóra nebo osobně na profil odpověď.
    Děkuji předem
    Zástupce BWS

Zpět

Přidat příspěvek
    * Povinné pole

Nové okno